Konstrundan – närmar sig med stormsteg

Konstrundan Ljungandalen närmar sig med stormsteg. Till helgen går det av stapeln. Det jobbas för fullt i ateljén med förberedelser. Familjen är indragen och hjälper till med att skära passepartouter och rama in målningar. Det är tur jag har dom!

Välkommen nu på lördag och söndag den 2 – 3 November kl.11.00 – 16.00
Du hittar mig i min ateljé på Kulturbanken 2.0. En trappa upp. Åsgatan 14 i Ånge

Familjen hjälper till med att skära passepartouter och rama in målningar
Akvarell – Stjärnhimmel
Akvarell – Höstdag på sjön

3 reaktioner på ”Konstrundan – närmar sig med stormsteg”

 1. Emelie Landell

  Men Anita vilka fantastiska målningar!!😍den med stjärnhimmelen är ju bara helt magisk! Är den till salu? 😇 lycka till!
  /kusin Emelie

  1. Hej Emelie!
   Tack snälla för dina fina ord 🙂 Stjärnhimlen är en målning som jag hade tänkt låta gå i tryck för jag blev själv väldigt nöjd med den. Men den är till salu och kommer visas nu på konstrundan. Den är så ny så jag har inte hunnit göra pris på den ännu. Jag återkommer med det och skriver ut måtten på den också.
   /Anita

  2. Hej Emelie! Målningen blev såld under konstrundan. Men som jag sa tidigare så kommer den finnas tillgänglig som tryck senare.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *