Utställning ‘Fabriano In Aquarello’ 2019

En av mina akvareller var med i den stora världsutställningen “Fabriano In Aquarello”, Fabriano/Italien den 25-30 april 2019.
Jag och min man reste ner tillsammans och var där under en veckas tid. Det var helt fantastiskt. Under den pågående utställningen så visades akvarelldemonstrationer på storbildsskärmar i staden. Många workshops hålls runt om som man fick anmäla sig till i förväg. Jag deltog på workshop för konstnärerna Anders Andersson, Roberto Anderoli och Massimiliano Iocco. Resor upp i bergen och runt staden anordnades så man tillsammans kunde måla på fantastiska ställen.

Anita, första dagen i Fabriano. Jag har fått min utställningskatalog där min målning visas.

Här är jag med min akvarellmålning “Cottongrass in morninglight” eller på svenska “Ängsull i morgonljus” 38 x 56 cm. Den visades på konstmuseum Pinacoteca Civica Bruno Molajoli i Fabriano, Italien

Här är jag på museumet där min målning visades på konstmuseumet Pinacoteca Civica Bruno Molajoli i Fabriano

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *