Inflytt till ny ateljé

Jag har fått den stora glädjen att få flytta in till en alldeles egen ateljé på Kulturbanken 2.0 (KB2.0), i Ånge.
Jag har haft fullt upp dom senaste veckorna med att ställa i ordning den och nu är den nästan klar. Det är bara lite förvaring som ska till men jag har redan denna vecka flyttat in med mina målargrejer och börjat måla. Det är så härligt och ateljén känns toppen! Det är en stor dröm som gått i uppfyllelse. Tänk, min alldeles egna ateljé. Det pirrar i hela kroppen av ren glädje.
Nu är det bara att sätta igång och skapa. Det finns gott om rum för stora och små målningar. Jag behöver inte ens hålla till på golvet som tidigare för att måla stort. Mina arbetsbord är riktigt stora!

Första målarveckan i ateljén. Det känns helt underbart.

På denna vägg kommer jag ha mitt galleri. Här kommer jag visa mina målningar som är till salu.
Det blir spännande att få i ordning på den. Jag funderar fortfarande lite på om jag ska ha små men långa hyllor som tavlorna kan ställas upp på eller om jag ska ha en skena i taket och hänga tavlorna i långa, tunna vajrar.
Hmmm ja, vi får se vad det blir.

Min gallerivägg.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *