Utställning på Galleri Ester i Enköping

Nu är jag tillbaka på Galleri Ester i Enköping. Det var så trevligt förra gången jag var här med många trevliga besökande. Jag kände jag ville gärna komma tillbaka hit och visa min konst igen och jag var hjärtligt välkommen tillbaka vilket jag var jätteglad över. Så nu är jag på plats igen och har fått upp mina tavlor på väggarna och står beredd att ta emot Enköping med öppna armar. Hjärtligt välkommen!

Now I’m back at Galleri Ester in Enköping. It was so nice last time I was here with many nice visitors. I felt I wanted to come back here and show my art again and I was warmly welcomed back, which I was very happy about. So now I’m back in place and have got my paintings up on the walls and am ready to welcome Enköping with open arms. A very warm welcome!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *