Utställning i Vietnam

I våras så var jag med på utställning i Nepal och sedan reste min målning vidare till Vietnam. Jag kunde inte närvara vid utställningen på Vietnam Watercolor Gallery i Ho Chi Minh City men har nu har jag fått jättefina bilder som jag gärna vill dela med er. Tack så mycket Hemkanti Gurung för bilderna ❤
Utställningen handlar om landsbygden från olika delar av världen. Det känns fantastiskt att jag får vara med om detta. Det är en dröm och jag känner mig ödmjuk.

Last spring I participated in an exhibition in Nepal and then my painting traveled on to Vietnam. I was not able to attend the exhibition at the Vietnam Watercolor Gallery in Ho Chi Minh City, but now I have received wonderful pictures that I would like to share with you. Thank you so much Hemkanti Gurung for the pictures ❤
The exhibition is about the countryside from different parts of the world. It feels fantastic that I get to be a part of this. It is a dream and I feel humbled.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *