Lektion för konstnär Anders Andersson i Fabriano, Italien 2019

Andra dagen i Fabriano under den internationella utställning “Fabriano In Aquarello“, så var jag på lektion för konstnär Anders Andersson. Han var väldigt pedagogisk och duktig och hade en god portion humor. Han gav oss lektion i sjömotiv, lite stad och perspektivlära. Det var elever från många länder och kursen hölls på Italienska och engelska. På tu man hand så fick jag handledning på svenska förstås.

Jag och konstnär Anders Andersson.

Här sitter jag och jobbar med en av våra uppgifter. Första gången jag målar segelbåtar så det var lite knepigt men roligt och lärorikt.

Målar segelbåtar för första gången.

Här är en gruppbild med alla konstnärer som var med på kursen.

Gruppbild med alla deltagande konstnärer på kursen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *